با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
فهرست مطالب
بخش اول : آب و خواص آن
۱-۱- موجودیت آب…………………… ……………………………………………..۱
۱-۲- منابع آب………………………………………………………………………..۱
۱-۲-۱- آبهای سطحی………………………………………………………۲
۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی…………………………………………………………………۲
۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی…………………………………………………………۲
۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب……………………………………………………………۲
۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب……………………………………………………………….۳
۱-۴- سختی آب…………………………………………………………………………………..۳
بخش دوم: آب در صنایع غذایی…………………………………………………………۴
۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی ………………………………………………..۴
۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی …………………..۴
۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب …………………………………………..۵
۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ………………………………………..۶
۲-۴- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ……………………………………………۶
۲-۴-۱- استفاده مجدد آب ……………………………………………………………..۶
۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ………………………………………………۶
۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ………………………………………………۷
۲-۵-۱- آب خنک سازی …………………………………………………………….۸
۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ………………………………..۸
بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ……………………………………..۱۰
۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی …………………………………….۱۰
۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر …………………………………….۱۱
۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو …………………………………………. …….۱۲
۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی …………………………………۱۲
۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی …………………………………………………………….۱۲
۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ………………………………………۱۳
۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ………………………………۱۴
۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ……………………………۱۵
۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ……………………………۱۵
۳-۲-۱-۱- مواد معلق …………………………………………………………………۱۶
۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول ………………………………………..۱۶
۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول …………………………………………………….۱۶
۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ……………………………………………………۱۶
۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ……………………………………………….۱۷
۳-۲-۱-۶- رنگ …………………………………………………………………….۱۷
۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی …………………………………………………۱۷
۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها …………………………………………….۱۷
۳-۲-۱-۹- مواد شناور ………………………………………………..۱۸
۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ………………………۱۸
۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری …………………………………..۱۸
۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ………۱۹
۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی ……………………۲۰
۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ……………………………………..۲۰
۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاینده… ۲۰
۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع …………………………………….۲۱
بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی …………………….۲۲
۴-۱- تصفیه فیزیکی ……………………………………………………………۲۳
۴-۱-۱- آشغالگیری ………………………………………………………….۲۳
۴-۱-۲- دانه گیری ……………………………………………………………….۲۳
۴-۱-۴- شناورسازی ………………………………………………………………۲۴
۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ………………………………………..۲۴
۴-۲- تصفیه شیمیایی …………………………………………….۲۶
ph4-2-1- تنظیم ………………………………………………………………۲۶.
۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ………………………………….۲۶
۴-۲-۳- گند زدایی ……………………………………………………..۲۶
۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ………………………………………………۲۷
۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ……………………………۲۷
۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ………………………………………………..۲۷
۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب ……………………………………………….۲۸
………………………………………………..۲۸BOD ۴-۳-۱-۱-
…………………………………………………………………………۲۸COD4-3-1-2-
………………………………………………………………………………….۲۹TSS4-3-1-3-
……………………………………………………………………..۲۹TDS4-3-1-4-
۴-۳-۲- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه…………………………………………۲۹
۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی……………………………………………..۲۹
۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی…………………………………………………….۲۹
………………………………………………………….۳۰MLSS4-3-2-3-
…………………………………………………………………………………………..۳۰F\M4-3-2-4-
۴-۳-۳- تصفیه هوازی فاضلاب……………………………………………………..۳۰
۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی……………………………………………..۳۱
۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین…………………………………………………..۳۲
۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت………………………………………………………………۳۳
۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی…………………………………………………..۳۴
۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری……………………………………………………۳۵
۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی……………………………………………………۳۵
۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی…………………………………………………….۳۵
۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی……………………………………………………۳۵
۴-۳-۳-۴- صافی چکنده……………………………………………………………..۳۶
۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان………………………………………….۳۷
۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال………………………………………………………۳۷
۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی……………………….۳۹
۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب……………………………….۳۹
۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک…………………………………………………………….۴۲
۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا…………………………………۴۴
۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی………………………………………………۴۴
بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی………………………….۴۶
۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی……………….۴۶
۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷
۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام……………………………………..۴۷
۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها…………………………………………. ۴۸
۵-۲-۲-۱- بالکینگ………………………………………………………………….. ۴۸
۵-۲-۳- اکسیژن محلول………………………………………………………..۴۹
۵-۲-۴- زمان ماند…………………………………………………………………۵۰
……………………………………………………………………………..۵۱ph5-2-5-
۵-۲-۶- سمیت……………………………………………………………………..۵۱
۵-۲-۷- دما………………………………………………………………………………..۵۲
۵-۲-۸- اختلاط…………………………………………………..۵۳
۵-۲-۹- میزان جریان ورودی……………………………………………………………………۵۴
۵-۳- پایستن فرآیند………………………………………………………………….۵۴
۵-۳-۱- شاخصهای بصری…………………………………………………..۵۴
۵-۴- شاخصهای آزمایشی ………………………………………………………..۵۸
۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها……………………………………….۵۹
۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات……………………………………..۵۹
BOD 5-5-2- حذف کم ………………………………………………………….۶۰
۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ………………………………………………………..۶۱
۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده………………………………………………..۶۲
۵-۵-۲-۳- دماهای پایین………………………………………………………..۶۲
افزایش زمان ماند هیدرولیکی………………………………………………..۶۳
MLVSS افزایش………………………………………………………………..۶۳
نامناسبPH 5-5-2-4-…………………………………………..
۵-۵-۲-۵- زمان هوادهی ناکافی……………………………………………….۶۴
ناکافیMLVSS5-5-2-6-…………………………………………………
منابع…………………………………………………………………… ۶۶
بخش اول
آب وخواص آن
۱-۱- موجودیت آب
بعد از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است که این دو عنصر در شرایط معمولی بصورت گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری می باشد با این وجود آب آتش را خاموش می کند انسان وسایرحیوانات وهچنین گیاهان بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت خود ادامه دهند درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.
در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟ چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟ چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟
آب ماده ای حیاتی است که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن مهمترین ماده برای زیستن می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :
۱- آبهای زیرزمینی
۲- آبهای سطحی
بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.
پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
قیمت : 3500 تومان
با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
پروژه آنالیز کمی آب
فهرست مطالب:
۱-۲هدف از انجام این تحقیق.. ۵
۱-۳مروری بر مطالب فصلهای بعدی.. ۶
فصل دوم.. ۸
مروری بر ادبیات فنی.. ۸
۲-۱مقدمه.. ۸
۲-۲- آنالیز آب به حساب نیامده در شبکه های توزیع آب شهری.. ۸
۲-۳ آب به حساب نیامده در شبکه های توزیع آب شهری (U.F.W) 9
الف) تلفات فیزیکی.. ۱۰
۱-تلفات زمینه (Background Losses) 11
۲-شکستگی ها (Bursts) 11
ب- تلفات غیر فیزیکی.. ۱۲
۲-۴ تاریخچه فعالیتهای انجام شده جهت آنالیز آب به حساب نیامده ۱۳
۲-۵ روشهای آنالیز آب به حساب نیامده.. ۱۵
۲-۶- حداقل جریان شبانه (NFM) 19
۲-۶-۲ مولفه های حداقل جریان شبانه.. ۲۰
۲۶-۳ عوامل موثر بر حداقل جریان شبانه.. ۲۱
۲- شکستگی ها (Bursts) 21
۳- مصارف شبانه.. ۲۱
۲-۶-۳-۱ تغییرات حداقل جریان شبانه با ابعاد ایزوله.. ۲۲
۲-۶-۳-۲ تاثیر فرکانس اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۲۲
۲-۶-۳-۳ تاثیر تدوام اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۲۲
۲-۶-۳-۴ تاثیر فشار بر حداقل جریان شبانه.. ۲۳
۲-۷ استفاده از مفهوم BABE در آنالیز آب به حاسب نیامده.. ۲۳
۲-۸ فشار در شبکه های توزیع آب شهری.. ۲۵
۲-۸-۱ بررسی وضعیت کلی فشار در شبکه.. ۲۵
۲-۸-۱-۱- خطوط همفشار.. ۲۶
۲-۸-۱-۲ فشار متوسط شبانه منطقه ای (AZNP) 26
۱-روش نقطه اندازه گیری شاخص (جایگزین).. ۲۷
۲-روش منحنی تراز وزنی شده.. ۲۷
۳-روش مشترکین………………………………………………. ۲۸
۲-۸-۲-۲ رابطه توانی بین فشار (AZNP) و حداقل جریان شبانه (NFM) 30
۲-۸-۲-۳- رابطه فشار- شاخص نشت.. ۳۲
۲-۸-۲-۴ رابطه فشار- نشت با استفاده از مفهوم (FAVAD) 33
۲-۹ خلاصه و نتیجه گیری.. ۳۷
متدولوژی.. ۳۸
آنالیز آب به حساب نیامده.. ۳۸
۳-۱ مقدمه.. ۳۸
۳-۲ آنالیز تلفات فیزیکی در شبکه های توزیع آب شهری.. ۴۰
۳-۲-۱ آنالیز تلفات زمینه.. ۴۱
۳-۲-۱-۱ چار چوب عملکرد در آنالیز تلفات زمینه.. ۴۱
–گام اول.. .. ۴۱
گام دوم.. ۴۱
گام سوم.. ۴۲
گام چهارم:.. ۴۲
۳-۲-۱-۲ اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۴۴
۳-۲-۱-۲-۱ شناسایی و پیمایش محدوده ایزوله.. ۴۴
۳-۲-۱-۲-۲ اندازه گیری و تصحیح حداقل جریان شبانه.. ۴۵
ب- تصحیح میزان جریان.. ۴۶
۱-فاکتور تصحیح فشار (PCF) 46
۱- فاکتور تصحیح تداوم اندازه گیری (SDCF) 49
۳-۲-۱- ۳-برآورد آب تحویل شده شبانه.. ۵۰
۳-۲-۱-۳-۱ انحراف معیار استاندارد آب تحویل شده شبانه.. ۵۱
۳-۲-۱-۴ ارزیابی و محاسبه تلفات زمینه شبانه و روزانه ایزوله.. ۵۳
۳-۲-۱-۴-۱ گام اول: تخمین اولیه تلفات زمینه روزانه.. ۵۳
۳-۲-۱-۴-۲گام دوم: فاکتور ساعت- روز و محاسبه تلفات زمینه شبانه اولیه ۵۷
الف- استفاده از رابطه جذر فشار.. ۵۸
ج- استفاده از ضریب توصیه شده در Report 26. 59
۳-۲-۱-۴-۳- گام سوم: محاسبه حجم اضافی (Excess Volume) (EV) 60
۳-۲-۱-۴-۴گام چهارم: مکان یابی و ارزیابی شکستگیهای گزارش نشده (URB) 61
۱-تعیین نقاط و مسیرهای فشار سنجی با استفاده از شبیه سازی هیدرولیکی ۶۲
۴-افزایش حساسیت گره های فشار سنجی نسبت به وقوع شکستگی.. ۶۴
۵- تعیین محل دقیق وقوع شکستگی با استفاده از دستگاههای نشت یاب ۶۵
۳-۲-۱-۴-۵گام پنجم: تعیین مقدار دقیق تلفات زمینه شبانه.. ۶۶
۳-۲-۱-۴-۶ گام ششم: اصلاح فاکتور تصحیح فشار و فاکتور ساعت – روز ۶۸
۵-تعیین فاکتور تصحیح فشار و فاکتور ساعت- روز.. ۷۰
۳-۲-۱-۴-۷ گام هفتم: محاسبه تلفات زمینه روزانه اصلاح شده.. ۷۰
۳-۲-۱-۵ جدول محاسباتی (Spreadsheet) آنالیز تلفات زمینه.. ۷۲
۳-۲-۲ ارزیابی تلفات ناشی از شکستگی ها.. ۷۹
۱-دبی شکستگی (Burst Flow Rate) 79
۲-تداوم شکستگی (Duration) 80
۳-فرکانس شکستگی (Frequency) 81
۳-۲-۲-۱ محاسبه کل تلفات سالانه ناشی از شکستگیهای در ایزوله.. ۸۲
۳-۲-۲ حجم کل تلفات فیزیکی در ایزوله.. ۸۲
۳-۳ آنالیز تلفات غیر فیزیکی در شبکه های توزیع آب شهری.. ۸۳
۳-۳-۱ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای بهره برداری (Eo) 84
۳-۳-۲- تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای مدیریتی (EM) 85
۳-۳-۳ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای انسانی (EP) 86
۳-۳-۴ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای ابزار اندازه گیری (EE) 87
۳-۳-۴-۱ منحنی دقت کنتور.. ۸۷
۳-۳-۴-۲ خطا در اندازه گیری دبی استارت (شروع به حرکت کنتور).. ۸۹
۳-۳-۴-۳ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطا در اندازه گیری از دبی حداقل تا دبی حداکثر.. ۹۰
۳-۳-۴-۴ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خرابی کنتورها.. ۹۳
۳-۳-۴-۵ حجم کل تلفات غیر فیزیکی از خطای ابزار اندازه گیری.. ۹۴
۳-۳-۵تلفات غیر فیزیکی ناشی از انشعابات غیر مجاز (Eu) 94
۳-۳-۶ تلفات غیر فیزیکی ناشی از اشتراک غیر مجاز (Eu‘) 94
۳-۳-۷ تلفات غیر فیزیکی ناشی از مصارف مجاز اندازه گیری نشده (Ea) 94
۳-۳-۸ حجم کل تلفات غیر فیزیکی سالانه.. ۹۵
۳-۴ تعیین درصد سالانه تلفات فیزیکی و تلفات غیر فیزیکی و مولفه های آنها ۹۵
۳-۵ خلاصه و نتیجه گیری.. ۹۶
مقدمه
آب نشانه حیات است.این مایع حیات بخش که نمی توان آن را با هیچ ماده دیگری جایگزین نمود از منابع محدودی برخوردار بوده وکمبود آن به همراه رشد روز افزون جمعیت، زندگی بشری را در آستانه یک بحران حدی قرار داده است. این مسئله مهم باعث گردیده تا تلاشهای گسترده ای برای استفاده بهینه از منابع موجود آب صورت گیرد. یکی از این اقدامات، جلوگیری از تلفات آب در شبکه های توزیع آب شهری است تلفات آب در شبکه های توزیع آب شهری از دو دیدگاه مختلف حیاتی و اقتصادی قابل بررسی می باشد.
تامین، تصفیه، انتقال و توزیع آب آشامیدنی در شبکه های توزیع آب شهری، مستلزم صرف هزینه های مختلفی است که باعث می گردد آب در شبکه های توزیع آب شهری نه تنها به عنوان یک ماده حیاتی بلکه به عنوان یک کالای اقتصادی در نظر گرفته شود. به همین دلیل در چند دهه اخیر، مفهوم آب به حساب نیاممده که رد برگیرنده مفاهیم مربوط به تلفات آب از دو دیدگاه اقتصادی و حیاتی می باشد مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است تا کنون تعاریف مختلفی برای آب به حساب نیامده ارائه گردیده است یکی از کاملترین تعریفها در این زمینه به صورت زیر می باشد:
آب به حساب نیامده در یک شبکه توزیع آب شهری عبارت است از اختلاف حجم آب ورودی به شبکه و آن بخش از حجم آب مصرف شده توسط مشترکین که به وسیله کنتورهای آنها اندازه گیری گردیده است. مطابق این تعریف، آب به حساب نیامده را می توان به دو بخش کلی تلفات فیزیکی و تلفات غیر فیزیکی تقسیم نمود. تلفات فیزیکی، شامل میزان آبی است که به دلیل نشت یا شکستگی از شبکه خارج شده و به هدر می رود. این مقدار آب هدر رفته نه تنها به دست مصرف کننده نرسیده بلکه هزینه آن نیز برای شرکتهای آب و فاضلاب حاصل نمی گردد. از طرف دیگر، تلفات غیر فیزیکی شامل مصارف اندازه گیری نشده و میزان خطا در مصارف اندازه گیری شده است که باعث می شود و به ازاء اقتصادی آی مصرف شده، توسط شرکتهای آب و فاضلاب حصول نگردد.
پروژه آنالیز کمی آب
قیمت : 4500 تومان
با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
پروژه بازیافت وخالص سازی گلیسیرین از پساب
چکیده:
در این پایان نامه روش های مختلفی ازجمله کاربرد مواد لخته زن ، تبخیر، تقطیر ،مواد رنگبر ،جهت تصفیه سپاب مورد بررسی قرارگرفته هم چنین جهت کاهش کف در تقطیر گلیسیرین روش جدید به کار گرفته شده است.
در این روش سپاب شامل کلیسرول ، ابتداPH آن با افزون هیدروکسید کلسیم به حد متوسط ۱۰-۸ می رسد. سپس تحت فشار ۵-۲ اتمسفر و دمای C150-130 در ظرف تحت فشار قرار می گیرد وعمل تبخیر تحت فشار انجام می شود. پس از آن محلول نسبتاً غلیظ شده تحت خلأ کامل تغلیظ می گردد.
درمقایسه با مواردی که تبخیر در مرحله تحت فشار اتمسفر انجام می گیرد . مقدار کف ایجاد شده در تبخیر وتقطیر تحت خلأ به میزان زیادی کاهش می یابد . برتری این روش در عدم استفاده از مواد ضد کف ،سر کاهش میزان کف است.
عنوان…………………………………
فصل اول :
تصفیه اولیه ……………………………
استفاده از زرین های تبادل نوین …………..
استخراج ……………………………….
تغلیظ …………………………………
تقطیر …………………………………
جاذب ها ……………………………….
تصفیه شیمیایی اولیه……………………..
صاف کردن فیزیکی ………………………..
خنثی نمودن قلیا ………………………..
اثر با لبخند زن ها ……………………..
افزودن لخته زن FeCl3 ……………………..
افزون لخته زن . آلومینوم سولفات…………..
قلیایی کردن محلول ………………………
تغلیظ …………………………………..
تغلیظ درفشار اتمسفر …………………….
تغلیظ در خلا…………………………….
تقطیر گلیسرول ………………………….
اثر باکربن اکتیو………………………..
بررسی مشکلات روش وانجام تغییرات …………..
۳-۱)مقایسه کیفیت گلیسرول …………………
۳-۲) روش های انجام آزمون های جدول …………
۳-۲-۱) عددصابونی ………………………..
۳-۲-۲) واکنش با سود o.in …………………..
۳-۲-۳) واکنش با نیترات نقره ………………
۲-۱) سنجش گلیسرول ……………………….
۲-۱-۱) روش کار سنجش گلیسرول ………………
۲-۲ ) سنجش میزان na?? در پساب با استفاده از روش مور
۲-۲-۱) روش انجام آزمایش ………………….
۲-۳) اندازه گیری قلیادر سپاب ……………..
۲-۴) اندازه گیری رطوبت در گلسرول (روش کارل نیشه )
مقدمه :
در بازیافت وخالص ساز گلیسرول از سپاب مقالات وپپتیت های زیادی وجود دارد در این مقدمه سعی شده است که به ترتیب انجام کارهی مختلف برروی سپاب مقالات وپتنت ها طبقه بندی شوند. مثلاً چون بازیافت و افزایش مقدار بازیافت قبل از خالص سازی مطرح می شود ابتدا مقالات آورده شده وبه ترتیب موضوعات دیگر آمده است.
پروژه بازیافت وخالص سازی گلیسیرین از پساب
قیمت : 4000 تومان
با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
پروژه بررسی تاثیرات آلودگی محیط زیست بر رفتار
پایان نامه برای اخذ درجه کارشناسی رشته زیست گیاهی
فصل اول:کلیات
۱-۱ مقدمه ۲
۱-۲ مفهوم آلودگی ۴
فصل دوم: آلودگی هوا
۲-۱ آلودگی هوا ۶
۲-۲ فلزات سنگین ۷
۲-۲-۱ اثر سرب بر رفتار کودکان ۸
۲-۲-۲ اثر سرب دربروزرفتارهای ضد اجتماعی پسران ۱۱
۲-۳ تاثیر دود سیگاردرسلامت رفتاروروان ۱۳
۲-۳-۱ رایطه ی سیگار کشیدن مادرباردارومشکلات رفتاری کودکان ۱۵
۲-۴ پلی کلرید بی فنیل ۱۹
۲-۵ تاثیر سرب و پلی کلرید بی فنیل بررفتار رت ها ۲۲
۲-۶ تاثیر آلودگی سموم بر رفتار ۲۳
۲-۶-۱ تاثیرات عصبی – رفتاری متیل مرکوری بر نوزادان و حیوانات ۲۸
۲-۷ تاثیر گاز خردل بر جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی ۳۰
۲-۸ تاثیر آلودگی هوا بر رفتار حشرات انگل گیاهی ۳۳
۲-۹ عوامل مختلف اکولوژیکی متاثراز آلودگی هوا و تاثیرآن برانسان ۳۴
فصل سوم: آلودگی صوتی
۳-۱ آلودگی صوتی ۳۶
۳-۲ تاثیرات روانی و رفتاری آلودگی صوتی ۳۹
۳-۳ سرو صدای محیط کار ۴۱
۳-۴ تاثیر سروصدای بخش NICU بر نوزادان ۴۳
۳-۵ تاثیر صداهای زیر آب بر پستانداران دریایی ۴۵
۳-۵-۱ آلودگی صوتی آب ورفتار خودکشی دلفین ها ۴۸
فصل چهارم: آلودگی آب
۴-۱ آلودگی آب ۵۱
۴-۲ تاثیر حلال های شیمیایی در سلامت رفتار ۵۲
۴-۲-۱ اثر رفتاری استات سرب در سیاه ماهی قنات ۵۴
۴-۲-۲ تاثیر رفتاری مس بر موجودات آبزی ۵۵
فصل پنجم: آلودگی نوری
۵-۱ آلودگی نوری ۵۸
۵-۲ اثر بر انسان ۶۰
۵-۳ اثر برحیوانات ۶۰
۵-۴ اثر بر گیاهان ۶۱
نتیجه گیری ۶۲
چکیده
درفصل اول مقدمه ای جهت آشنایی با اهداف این تحقیق آورده شده، وسپس مفهوم آلودگی بیان گردیده است.
درفصل دوم، آلودگی هوا وبرخی آلاینده های موجود درهوای آلوده، ازنظرتاثیرشان برسلامت رفتارو روان مورد بررسی قرارمی گیرد.
ابتدا فلزات سنگین، که یکی ازمهم ترین آلاینده های زیست محیطی محسوب می شوند، معرفی شده و سپس به بررسی تاثیرات سرب به عنوان یکی ازفراوانترین وسمی ترین فلزات سنگین برروی رفتار کودکان وهمچنین رفتارهای ضد اجتماعی پسران جوان بررسی شده است. نتیجه این بررسی ها نشان می دهد که درکودکانی که درمعرض تماس با سرب قرارمی گیرند، کاهش ضریب هوشی، ناتوانیهای گفتاری، کاهش حافظه کوتاه مدت، کاهش سرعت عکس العمل ها، بیش فعالی، تحریک پذیری زیاد و سایررفتارهای منفی را می توان مشاهده کرد. همچنین براساس این تحقیقات، رفتارهای ضد اجتماعی در پسرانی که نسبت به پسران دیگر بیشتر درتماس با این آلاینده بودند، افزایش بیشتری را نشان می دهد.
ازآنجا که مواد موجود درسیگارمی توانند باعث آلودگی هوا شده وازاین جهت سلامت جسم و روان را تهدید می کنند، بحثی درمورداثرات سیگارکشیدن مادران دردوران بارداری برروی سلامت رفتارهای کودکان آنها بیان شده است، که نشان می دهد کودکانی که مادران آنها دردوران بارداری مصرف زیاد سیگارداشته اند،کودکانشان دچاراختلالات رفتاری بیشتروتمایلشان برای ارتکاب اعمال مجرمانه وضد اجتماعی ، بیش ازسایرکودکان می باشد. البته این نتایج را نمی توان به تمام این کودکان تعمیم داد.
درقرن اخیربا پیشرفت تکنولوژی و توسعه ی فناوری، ساخت ابزارآلات گوناگونی که به ارتباط موثروسهل الوصول ترانسان ها و برطرف کردن بسیاری ازنیازهای آنان منجرگردیده ، ازیک طرف نوید زندگی راحت تررا داده است واز طرفی استفاده بیش ازاندازه ویا غیرصحیح ازاین ابزارآلات پیامدهای مخربی برای انسان ومحیط زیست او به همراه داشته است.
یک مثال روشن دراین زمینه ،رشدروزافزون وسایط نقلیه شهری است که ازطرفی باعث گردیده رفت وآمد انسانها درشهرهای بزرگ راحت ترگردد، وازطرفی بسیاری ازآلودگی ها، ازجمله آلودگی هوا و آلودگی صوتی وبه دنبال آن بسیاری ازناراحتی های جسمی وروحی راایجاد کرده است.لطمات روحی روانی وحتی جسمانی می تواند دررفتارهای انسان نیز تاثیر گذارباشد ونحوه ارتباط اورا با دیگران وبا محیط اطرافش تحت تاثیر قرار دهد.
البته نباید ازاین نکته غافل شد که اثرات منفی آلودگیها فقط گریبان انسان رانخواهد گرفت، بلکه میتواند روی تمام اکوسیستم های طبیعی که قطعا بی ارتباط با هم نخواهند بود، تاثیرات مخرب خود را اعمال کند. هیچکس نمی تواند این حقیقت راانکار کند که آلودگی آبها چه تاثیرات مخربی رابرزندگی آبزیان خواهد داشت وانسان هم که ازاین منابع استفاده می کند از تاثیرات مخرب آن درامان نخواهد ماند.
البته شاید به آن اندازه که به تحقیقات مختلف درزمینه تاثیرات جسمانی آلودگیها پرداخته شده در زمینه تاثیرات رفتاری آن کوتاهی شده باشد. چه بسا بسیاری ازافراد، نمی توانند بین دو پدیده آلودگی ورفتارارتباط برقرار کنند.
بنابراین دراین تحقیق سعی شده است که تا حدامکان به بررسی تاثیرات این آلودگی ها برروان ورفتار انسانها دیگرموجودات پرداخته شود .
البته لازم است قبل ازاینکه این ارتباط توسط تحقیقاتی که صورت گرفته است مشخص گردد، یک تعریف کلی ازآلودگی وانواع آن ارائه شود تا درک درست تری نسبت به این مسئله بدست آید.
لازم به توضیح است که جمع آوری اطلاعات،به اجبارازسایتهای مختلف که به ارتباط این دوپدیده مهم زیست محیطی و بهداشتی توجه کرده ، استفاده گردیده است.
پروژه بررسی تاثیرات آلودگی محیط زیست
قیمت : 5000 تومان
با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
فهرست مطالب
تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی
گل سرخ یا رز
ایران و صادرات گل و گیاه زینتی
گل رز و اقتصاد تولید آن
مزیت ایران برای صادرات رز
روش های سنتی تکثیر رز
روش جدید تکثیر گل سرخ
بیوتکنولوژی (کشت بافت )
تعریف روش کشت بافت
اساس روش کشت بافت
فرآیند کشت بافت
مزایای کشت بافت
مراحل انجام کشت بافت
طرز عمل
ترکیب محیط کشت
انواع محیط های کشت
دانلود پاورپوینت تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی
قیمت : 2000 تومان