با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
دسته: صنایع غذایی
بعد از به پایان رساندن فصل شما می بایست قادر باشید تا:
۱- توضیح دهید که چگونه هزینه یابی استاندارد برای کمک به مدیریت هزینه مورد استفاده قرار می گیرد.
۲- دو روش را برای تعیین استانداردها توصیف کرده و تمایز بین استانداردهای عملی و تکمیلی را نشان دهید.
۳- به محاسبه و تفسیر قیمت مواد مستقیم و واریانس (اختلاف) کمیت و نسبت کار مستقیم و واریانس بازده بپردازید.
۴- چندین روش را برای تعیین اهمیت واریانس( اختلاف) هزینه توضیح دهید.
۵- بعضی از تاثیرات رفتاری هزینه یابی استاندارد را توضیح دهید.
۶- توضیح دهید که چگونه هزینه های استاندارد در هزینه یابی محصولات بکار گرفته می شود.
۷- بعضی از مزایای هزینه یابی استاندارد را به طور خلاصه بیان کنید.
۸- به توصیف نقش رو به تغییر سیستم های هزینه یابی استاندارد در محیط صنعتی امروزی بپردازید
۹- به شرح اندازه گیری عملکرد موثر که مناسب محیط صنعتی امروزی می باشد بپردازید.
۱۰- مفهوم کارت امتیازدهی متعادل را شرح داده و استدلال مرتبط به آن را توضیح دهید.
۱۱- بعد از تکمیل ضمیمه، مدخل های مرتبط به این مقاله را برای ثبت و نتیجه گیری واریانس (اختلاف) هزینه آماده کنید.
مقدمه
واشنگتن دی سی- مردمی که که در پایتخت کشور زندگی می کنند اغلب موارد وقتی می فهمند که بسیاری از شیرینی جات شهر توسط شرکت مبتنی بر وب ( اینترنت) به نام DCdesserts.com آماده می شود، متعجب می شوند . این تهیه کنندگان مبتکر دسرهای فنتزی یعنی DCdesserts.com کسب و کار خود را تقریبا به طور کامل بر روی اینترنت انجام می دهد. تیلر مارتین موسس و مالک DCdesserts.com می گوید ” ما دسرهای فانتزی را برای بعضی از بهترین رستوران های واشنگتن، کارترها و فروشگاه های مواد غذایی تهیه می کنیم. ما برای اتاق غذای خوری سنای ایالات متحده دسر آماده کرده و همچنین دارای دو نمونه از غذاهای مختص به خود می باشیم.
ترجمه مقاله هزینه یابی استاندارد ارزیابی عملکرد و کارت امتیاز متوازن
قیمت : 13000 تومان