ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن
فهرست
عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٨
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی کلیک کنید
چکیده ترجمه:
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان
محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴.٨۵% d.b
, میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و
حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با ۴۴.۵٣ میلیمتر، ١۵.٧٣ میلیمتر،
١۶.۶٨ میلیمتر، ٢٣.٠٠ میلیمتر، ۵١.۶٠%، ٢.١۶ گرم و ۵.١٧cm٣ می باشد می
باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶.٠٠ db به ترتیب برابر با
٢٠.۵٩ میلیمتر، ٨.٨٠ میلیمتر، ١٠.۴۴ میلیمتر، ١٢.۶٠ میلیمتر، ۵٧.٠۵%،
١.٠۶٣ گرم، و ١.١۴cm٣ می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان
داده است که چگالی حجمی از ٢۴٣ به ١٨۴km/m٣ کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق
مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ۴٢۴ به ۵۴۵kg/m و از ٧.٢۵ به ٧.٩٣m/s
افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ۴.٨۵% به ٣٢.٠٠% افزایش داشته
است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ۵٨١ به ۵٣٩kg/m٣ از ٩٨٩ به
١٠٨٨kg/m و از ١.۵٣به ٢.٠٩cm و از ٧.۴٨ به ٨.٠۶m/s همگام با افزایش محتوای
رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به
افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از ٠.٣٠ به ٠.٧٣
برای بادام زمینی و از ٠.٢٢ به ٠.۶٣ برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت
زمانی که محتوای رطوبتی از ۴.٨۵% تا ٣٢.٠٠% d.b افزایش می یابد، متغیر
است.
١.مقدمه:
بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در
منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد
دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین
دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می
باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می
باشد.
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن
قیمت : 5000 تومان
[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]