دانلود مقاله وپاورپوینت

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده ونمونه سوالات و سایر محصولات

دانلود مقاله وپاورپوینت

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده ونمونه سوالات و سایر محصولات

گزارش کاراموزی شرکت ویتانا (تولید بیسکویت )


گزارش کاراموزی شرکت ویتانا (تولید بیسکویت )

قیمت:40000ریال

فهرست مطالب

عنوان                                                                                          صفحه

1- تاریخچه ..........................................................................................................

2- خط تولید ......................................................................................................

3- سیلوی آرد ......................................................................................................

4- آسیا کردن ضایعات ............................................................................................

5- شکر ..............................................................................................................

6- روغن ...........................................................................................................

7- بیسکویت ........................................................................................................

8- سالن خمیرزنی ..................................................................................................

9- انواع خمیرها و سیستم‌ها ...................................................................................

10- بسته‌بندی بیسکویتت ........................................................................................

11- ویژگی‌ بیسکویت .....................................................................................................

12- نان سوخاری .................................................................................................

13- بسته‌بنی نان سوخاری .......................................................................................

14- ویژگی‌ نان سوخاری ........................................................................................

15- بخش میکروب‌شناسی .......................................................................................

16- آزمایش آب ............................................................................................................

17- تست‌های تأییدی، تکمیلی ..................................................................................

18- شمارش‌ کلی میکروبها ....................................................................................

19- بخش کنترل کیفی ...........................................................................................

20- آزمایشگاه شیمی ...........................................................................................

21- آزمایشات آرد..................................................................................................

22- آزمایشات آب .................................................................................................

23- آزمایشات روغن .............................................................................................

24- آزمایشات نمک ...............................................................................................

 

تاریخچه:

کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشین‌آلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.

پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاست‌گذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایه‌گذار البرز می‌باشد.

در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد که در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت می‌باشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل می‌دهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجره‌ای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید می‌شوند.



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.