دانلود مقاله وپاورپوینت

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده ونمونه سوالات و سایر محصولات

دانلود مقاله وپاورپوینت

انواع مقاله وپاورپوینت وطرح توجهی و مقاله ترجمه شده ونمونه سوالات و سایر محصولات

پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

    دسته :

    محیط زیست

    فرمت/ورد تعداد صفحات 73
    قیمت : 3500 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی :

 پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

 474335

 

فهرست مطالب

بخش اول : آب و خواص آن

۱-۱- موجودیت آب…………………… ……………………………………………..۱                                                                                                                                                                  

۱-۲- منابع آب………………………………………………………………………..۱                   

۱-۲-۱- آبهای سطحی………………………………………………………۲                  

۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی…………………………………………………………………۲                   

۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی…………………………………………………………۲                   

۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب……………………………………………………………۲

۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب……………………………………………………………….۳                   

۱-۴- سختی آب…………………………………………………………………………………..۳                   

بخش دوم: آب در صنایع غذایی…………………………………………………………۴

 ۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی ………………………………………………..۴ 

  ۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی …………………..۴

 ۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب …………………………………………..۵                

  ۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ………………………………………..۶               

   ۲-۴-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ……………………………………………۶              

    ۲-۴-۱-  استفاده مجدد آب ……………………………………………………………..۶             

 ۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ………………………………………………۶

۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ………………………………………………۷                

 ۲-۵-۱- آب خنک سازی …………………………………………………………….۸            

 ۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ………………………………..۸              

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ……………………………………..۱۰

 ۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی …………………………………….۱۰                

 ۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر …………………………………….۱۱

۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو …………………………………………. …….۱۲ 

 ۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی …………………………………۱۲

 ۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی …………………………………………………………….۱۲

 ۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ………………………………………۱۳

 ۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ………………………………۱۴

۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ……………………………۱۵

 ۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ……………………………۱۵

۳-۲-۱-۱- مواد معلق …………………………………………………………………۱۶

 ۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول ………………………………………..۱۶

 ۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول …………………………………………………….۱۶

 ۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ……………………………………………………۱۶

 ۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ……………………………………………….۱۷

 ۳-۲-۱-۶- رنگ …………………………………………………………………….۱۷

۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی …………………………………………………۱۷

  ۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها …………………………………………….۱۷

 ۳-۲-۱-۹- مواد شناور ………………………………………………..۱۸

 ۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ………………………۱۸ 

 ۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری …………………………………..۱۸

 ۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ………۱۹

 ۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی ……………………۲۰

 ۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ……………………………………..۲۰

۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده… ۲۰

۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع …………………………………….۲۱                       

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی …………………….۲۲

۴-۱- تصفیه فیزیکی ……………………………………………………………۲۳

۴-۱-۱- آشغالگیری ………………………………………………………….۲۳

۴-۱-۲- دانه گیری ……………………………………………………………….۲۳

 ۴-۱-۴- شناورسازی ………………………………………………………………۲۴

۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ………………………………………..۲۴

۴-۲- تصفیه شیمیایی …………………………………………….۲۶                     

ph4-2-1- تنظیم ………………………………………………………………۲۶.

۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ………………………………….۲۶

 ۴-۲-۳- گند زدایی ……………………………………………………..۲۶

 ۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ………………………………………………۲۷

 ۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ……………………………۲۷

 ۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ………………………………………………..۲۷

 ۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  ……………………………………………….۲۸

………………………………………………..۲۸BOD   ۴-۳-۱-۱-

…………………………………………………………………………۲۸COD4-3-1-2-                

………………………………………………………………………………….۲۹TSS4-3-1-3-                

……………………………………………………………………..۲۹TDS4-3-1-4-                      

۴-۳-۲- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه…………………………………………۲۹                     

۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی……………………………………………..۲۹                     

۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی…………………………………………………….۲۹                     

………………………………………………………….۳۰MLSS4-3-2-3-                      

…………………………………………………………………………………………..۳۰F\M4-3-2-4-                      

۴-۳-۳- تصفیه هوازی فاضلاب……………………………………………………..۳۰                     

۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی……………………………………………..۳۱                     

۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین…………………………………………………..۳۲                  

۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت………………………………………………………………۳۳                  

۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی…………………………………………………..۳۴                  

۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری……………………………………………………۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی……………………………………………………۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی…………………………………………………….۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی……………………………………………………۳۵                  

۴-۳-۳-۴- صافی چکنده……………………………………………………………..۳۶                  

۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان………………………………………….۳۷                  

۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال………………………………………………………۳۷                  

۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی……………………….۳۹                  

۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب……………………………….۳۹                  

۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک…………………………………………………………….۴۲                  

۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا…………………………………۴۴                   

۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی………………………………………………۴۴                  

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی………………………….۴۶

  ۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی……………….۴۶                  

 ۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷                

  ۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام……………………………………..۴۷               

  ۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها…………………………………………. ۴۸               

۵-۲-۲-۱- بالکینگ………………………………………………………………….. ۴۸                 

 ۵-۲-۳- اکسیژن محلول………………………………………………………..۴۹       

۵-۲-۴- زمان ماند…………………………………………………………………۵۰                 

  ……………………………………………………………………………..۵۱ph5-2-5-                  

۵-۲-۶- سمیت……………………………………………………………………..۵۱                 

۵-۲-۷- دما………………………………………………………………………………..۵۲                 

۵-۲-۸- اختلاط…………………………………………………..۵۳                                  

۵-۲-۹- میزان جریان ورودی……………………………………………………………………۵۴                  

۵-۳- پایستن فرآیند………………………………………………………………….۵۴                  

 ۵-۳-۱- شاخصهای بصری…………………………………………………..۵۴                 

۵-۴- شاخصهای آزمایشی ………………………………………………………..۵۸                 

۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها……………………………………….۵۹                   

 ۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات……………………………………..۵۹                

BOD 5-5-2- حذف کم  ………………………………………………………….۶۰

۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ………………………………………………………..۶۱                 

۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده………………………………………………..۶۲                

۵-۵-۲-۳- دماهای پایین………………………………………………………..۶۲                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی………………………………………………..۶۳                

MLVSS افزایش………………………………………………………………..۶۳  

نامناسبPH 5-5-2-4-…………………………………………..

۵-۵-۲-۵- زمان هوادهی ناکافی……………………………………………….۶۴                

 ناکافیMLVSS5-5-2-6-…………………………………………………

منابع…………………………………………………………………… ۶۶                

 

بخش اول

آب وخواص آن

 

۱-۱- موجودیت آب

بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.

در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟

آب  ماده ای حیاتی است که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن  مهمترین  ماده برای  زیستن  می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :

۱- آبهای زیرزمینی

۲- آبهای سطحی

بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.

پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

قیمت : 3500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]

پروژه آنالیز کمی آب

با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • پروژه آنالیز کمی آب

    دسته :

    کشاورزی

    فرمت/ورد تعداد صفحات 100
    قیمت : 4500 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد پروژه آنالیز کمی آب :

پروژه آنالیز کمی آب

index

فهرست مطالب:

۱-۲هدف از انجام این تحقیق.. ۵

۱-۳مروری بر مطالب فصلهای بعدی.. ۶

فصل دوم.. ۸

مروری بر ادبیات فنی.. ۸

۲-۱مقدمه.. ۸

۲-۲- آنالیز آب به حساب نیامده در شبکه های توزیع آب شهری.. ۸

۲-۳ آب به حساب نیامده در شبکه های توزیع آب شهری (U.F.W) 9

الف) تلفات فیزیکی.. ۱۰

۱-تلفات زمینه (Background Losses) 11

۲-شکستگی ها (Bursts) 11

ب- تلفات غیر فیزیکی.. ۱۲

۲-۴ تاریخچه فعالیتهای انجام شده جهت آنالیز آب به حساب نیامده   ۱۳

۲-۵ روشهای آنالیز آب به حساب نیامده.. ۱۵

۲-۶- حداقل جریان شبانه  (NFM) 19

۲-۶-۲ مولفه های حداقل جریان شبانه.. ۲۰

۲۶-۳ عوامل موثر بر حداقل جریان شبانه.. ۲۱

۲- شکستگی ها (Bursts) 21

۳- مصارف شبانه.. ۲۱

۲-۶-۳-۱ تغییرات حداقل جریان شبانه با ابعاد ایزوله.. ۲۲

۲-۶-۳-۲ تاثیر فرکانس اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۲۲

۲-۶-۳-۳ تاثیر تدوام اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۲۲

۲-۶-۳-۴ تاثیر فشار بر حداقل جریان شبانه.. ۲۳

۲-۷ استفاده از مفهوم BABE در آنالیز آب به حاسب نیامده.. ۲۳

۲-۸ فشار در شبکه های توزیع آب شهری.. ۲۵

۲-۸-۱ بررسی وضعیت کلی فشار در شبکه.. ۲۵

۲-۸-۱-۱- خطوط همفشار.. ۲۶

۲-۸-۱-۲ فشار متوسط شبانه منطقه ای (AZNP) 26

۱-روش نقطه اندازه گیری شاخص (جایگزین).. ۲۷

۲-روش منحنی تراز وزنی شده.. ۲۷

۳-روش مشترکین………………………………………………. ۲۸

۲-۸-۲-۲ رابطه توانی بین فشار (AZNP) و حداقل جریان شبانه (NFM) 30

۲-۸-۲-۳- رابطه فشار- شاخص نشت.. ۳۲

۲-۸-۲-۴ رابطه فشار- نشت با استفاده از مفهوم (FAVAD) 33

۲-۹ خلاصه و نتیجه گیری.. ۳۷

متدولوژی.. ۳۸

آنالیز آب به حساب نیامده.. ۳۸

۳-۱ مقدمه.. ۳۸

۳-۲ آنالیز تلفات فیزیکی در شبکه های توزیع آب شهری.. ۴۰

۳-۲-۱ آنالیز تلفات زمینه.. ۴۱

۳-۲-۱-۱ چار چوب عملکرد در آنالیز تلفات زمینه.. ۴۱

گام اول.. .. ۴۱

گام دوم.. ۴۱

گام سوم.. ۴۲

گام چهارم:.. ۴۲

۳-۲-۱-۲ اندازه گیری حداقل جریان شبانه.. ۴۴

۳-۲-۱-۲-۱ شناسایی و پیمایش محدوده ایزوله.. ۴۴

۳-۲-۱-۲-۲ اندازه گیری و تصحیح حداقل جریان شبانه.. ۴۵

ب- تصحیح میزان جریان.. ۴۶

۱-فاکتور تصحیح فشار (PCF) 46

۱- فاکتور تصحیح تداوم اندازه گیری (SDCF) 49

۳-۲-۱- ۳-برآورد آب تحویل شده شبانه.. ۵۰

۳-۲-۱-۳-۱ انحراف معیار استاندارد آب تحویل شده شبانه.. ۵۱

۳-۲-۱-۴ ارزیابی و محاسبه تلفات زمینه شبانه و روزانه ایزوله.. ۵۳

۳-۲-۱-۴-۱ گام اول: تخمین اولیه تلفات زمینه روزانه.. ۵۳

۳-۲-۱-۴-۲گام دوم: فاکتور ساعت- روز و محاسبه تلفات زمینه شبانه اولیه   ۵۷

الف- استفاده از رابطه جذر فشار.. ۵۸

ج- استفاده از ضریب توصیه شده در Report 26. 59

۳-۲-۱-۴-۳- گام سوم: محاسبه حجم اضافی (Excess Volume) (EV) 60

۳-۲-۱-۴-۴گام چهارم: مکان یابی و ارزیابی شکستگیهای گزارش نشده (URB) 61

۱-تعیین نقاط و مسیرهای فشار سنجی با استفاده از شبیه سازی هیدرولیکی   ۶۲

۴-افزایش حساسیت گره های فشار سنجی نسبت به وقوع شکستگی.. ۶۴

۵- تعیین محل دقیق وقوع شکستگی با استفاده از دستگاههای نشت یاب   ۶۵

۳-۲-۱-۴-۵گام پنجم: تعیین مقدار دقیق تلفات زمینه شبانه.. ۶۶

۳-۲-۱-۴-۶ گام ششم: اصلاح فاکتور تصحیح فشار و فاکتور ساعت – روز   ۶۸

۵-تعیین فاکتور تصحیح فشار و فاکتور ساعت- روز.. ۷۰

۳-۲-۱-۴-۷ گام هفتم: محاسبه تلفات زمینه روزانه اصلاح شده.. ۷۰

۳-۲-۱-۵ جدول محاسباتی (Spreadsheet) آنالیز تلفات زمینه.. ۷۲

۳-۲-۲ ارزیابی تلفات ناشی از شکستگی ها.. ۷۹

۱-دبی شکستگی (Burst Flow Rate) 79

۲-تداوم شکستگی (Duration) 80

۳-فرکانس شکستگی  (Frequency) 81

۳-۲-۲-۱ محاسبه کل تلفات سالانه ناشی از شکستگیهای در ایزوله.. ۸۲

۳-۲-۲ حجم کل تلفات فیزیکی در ایزوله.. ۸۲

۳-۳ آنالیز تلفات غیر فیزیکی در شبکه های توزیع آب شهری.. ۸۳

۳-۳-۱ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای بهره برداری (Eo) 84

۳-۳-۲- تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای مدیریتی (EM) 85

۳-۳-۳ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای انسانی (EP) 86

۳-۳-۴ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطای ابزار اندازه گیری (EE) 87

۳-۳-۴-۱ منحنی دقت کنتور.. ۸۷

۳-۳-۴-۲ خطا در اندازه گیری دبی استارت (شروع به حرکت کنتور).. ۸۹

۳-۳-۴-۳ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خطا در اندازه گیری از دبی حداقل تا دبی حداکثر.. ۹۰

۳-۳-۴-۴ تلفات غیر فیزیکی ناشی از خرابی کنتورها.. ۹۳

۳-۳-۴-۵ حجم کل تلفات غیر فیزیکی از خطای ابزار اندازه گیری.. ۹۴

۳-۳-۵تلفات غیر فیزیکی ناشی از انشعابات غیر مجاز (Eu) 94

۳-۳-۶ تلفات غیر فیزیکی ناشی از اشتراک غیر مجاز (Eu‘) 94

۳-۳-۷ تلفات غیر فیزیکی ناشی از مصارف مجاز اندازه گیری نشده (Ea) 94

۳-۳-۸ حجم کل تلفات غیر فیزیکی سالانه.. ۹۵

۳-۴ تعیین درصد سالانه تلفات فیزیکی و تلفات غیر فیزیکی و مولفه های آنها   ۹۵

۳-۵ خلاصه و نتیجه گیری.. ۹۶

مقدمه

آب نشانه حیات است.این مایع حیات بخش که نمی توان آن را با هیچ ماده دیگری جایگزین نمود از منابع محدودی برخوردار بوده وکمبود آن به همراه رشد روز افزون جمعیت، زندگی بشری را در آستانه یک بحران حدی قرار داده است. این مسئله مهم باعث گردیده تا تلاشهای گسترده ای برای استفاده بهینه از منابع موجود آب صورت گیرد. یکی از این اقدامات، جلوگیری از تلفات آب در شبکه های توزیع آب شهری است تلفات آب در شبکه های توزیع آب شهری از دو دیدگاه مختلف حیاتی و اقتصادی قابل بررسی می باشد.

تامین، تصفیه، انتقال و توزیع آب آشامیدنی در شبکه های توزیع آب شهری، مستلزم صرف هزینه های مختلفی است که باعث می گردد آب در شبکه های توزیع آب شهری نه تنها به عنوان یک ماده حیاتی بلکه به عنوان یک کالای اقتصادی در نظر گرفته شود. به همین دلیل در چند دهه اخیر، مفهوم آب به حساب نیاممده که رد برگیرنده مفاهیم مربوط به تلفات آب از دو دیدگاه اقتصادی و حیاتی می باشد مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است تا کنون تعاریف مختلفی برای آب به حساب نیامده ارائه گردیده است یکی از کاملترین تعریفها در این زمینه به صورت زیر می باشد:

آب به حساب نیامده در یک شبکه توزیع آب شهری عبارت است از اختلاف حجم آب ورودی به شبکه و آن بخش از حجم آب مصرف شده توسط مشترکین که به وسیله کنتورهای آنها اندازه گیری گردیده است. مطابق این تعریف، آب به حساب نیامده را می توان به دو بخش کلی تلفات فیزیکی و تلفات غیر فیزیکی تقسیم نمود. تلفات فیزیکی، شامل میزان آبی است که به دلیل نشت یا شکستگی از شبکه خارج شده و به هدر می رود. این مقدار آب هدر رفته نه تنها به دست مصرف کننده نرسیده بلکه هزینه آن نیز برای شرکتهای آب و فاضلاب حاصل نمی گردد. از طرف دیگر، تلفات غیر فیزیکی شامل مصارف اندازه گیری نشده و میزان خطا در مصارف اندازه گیری شده است که باعث می شود و به ازاء اقتصادی آی مصرف شده، توسط شرکتهای آب و فاضلاب حصول نگردد.

پروژه آنالیز کمی آب

قیمت : 4500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]

پروژه تهیة گوگرد پلیمری بعنوان عامل اصلی پخت در ساخت مصنوعات پلیمری

با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • پروژه تهیة گوگرد پلیمری بعنوان عامل اصلی پخت در ساخت مصنوعات پلیمری

    دسته :

    شیمی

    فرمت/ورد تعداد صفحات 145
    قیمت : 8500 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد پروژه تهیة گوگرد پلیمری بعنوان عامل اصلی پخت در ساخت مصنوعات پلیمری :

پروژه تهیة گوگرد پلیمری بعنوان عامل اصلی پخت در ساخت مصنوعات پلیمری

 

img799_zz_13940919-132016_

فهرست مطالب

عنوان                                                

چکیده

مقدمه

فصل اول :

مقدمه                                               ۲

۱-۱ تولید                                            ۶

۱-۱-۱ فرایندهای جذب در مایع و اکسیداسیون                          ۶

۱-۱-۲ فرایندهای اکسیداسیون مستقیم                            ۱۴

۱-۱-۳ تولید گوگرد در جهان                                ۲۰

۱-۱-۴ تولید گوگرد در ایران                                   ۲۱

۱-۲ صادرات گوگرد در جهان                                 ۲۳

۱-۲-۱ وضعیت صادرات گوگرد ایران                               ۲۴

۱-۳ وضعیت مصرف گوگرد در جهان                             ۲۶

۱-۳-۱ مصرف گوگرد در صنایع داخلی                              ۲۸

۱-۴ مصارف گوگرد                                      ۳۱

۱-۴-۱ اسید سولفوریک                                      ۳۲

۱-۴-۲ کشاورزی                                        ۳۳

۱-۴-۳ باتریهای قابل شارژ                                 ۳۴

۱-۴-۴ گوگرد در بتن                                       ۳۴

۱-۴-۵ لامپ گوگردی                                     ۳۵


۱-۴-۶ حذف جیوه در آب                                 ۳۵

 

۱-۴-۷ تولید کف                                       ۳۶

۱-۴-۸ گوگرد در آسفالت                                    ۳۶

۱-۴-۹ گوگرد در صنایع لاستیک سازی                              ۳۷

فصل دوم : (لاستیک)

تاریخچه صنعت لاستیک                                       ۳۹

۲-۱ معرفی چند اصطلاح                                  ۳۹

۲-۲ مواد در آمیزه کاری لاستیک                                 ۴۱

۲-۳ کائوچو                                           ۴۲

۲-۳-۱ کائوچوها از دیدگاه بازرگانی                            ۴۳

۲-۳-۲ کائوچوها از دیدگاه مقاومتی                             ۴۳

۲-۳-۳ کائوچوها از دیدگاه فرآوری و تهیه                       ۴۴

۲-۳-۳-۱ کائوچوهای طبیعی                                  ۴۴

۲-۳-۳-۲ کائوچوی مصنوعی                                   ۴۷

۲-۴ فرآیند پخت کائوچو                                    ۵۰

۲-۵ ترکیبات مؤثر در آمیزه کاری کائوچو                             ۵۱

۲-۵-۱ گوگرد                                          ۵۱

۲-۵-۲ شتابدهنده ها                                       ۵۱

۲-۵-۳ فعال کننده ها                                      ۴۲

۲-۵-۴ تاخیر دهنده ها                                     ۵۳

۲-۵-۵ پر کننده ها                                        ۵۴

۲-۵-۶ نرم کننده ها                                       ۵۴

 

۲-۵-۷ پپتایزرها                                      ۵۵

۲-۶ آزمونهای معمولی در تضمین مصنوعات پلیمری                       ۵۵

۲-۶-۱ آزمونهای روی آمیزه پخت شده                             ۵۵

۲-۶-۲ آزمونها آمیزه خام                                  ۵۶

۲-۶-۲-۱گرانروی                                       ۵۶

۲-۶-۲-۲ رئومتر                                       ۵۷

۲-۶-۲-۳ جرم مخصوص                                    ۶۰

۲-۶-۲-۴ چسبندگی                                      ۶۰

۲-۶-۲-۵ پراکنش دوده                                      ۶۰

۲-۶-۱ آزمونهای آمیزه پخت شده                             ۶۱

۲-۶-۱-۱ کشش                                     ۶۱

۲-۶-۱-۲ مانائی فشاری                                     ۶۲

۲-۶-۱-۳ سختی                                    ۶۲

۲-۶-۱-۴ سایش                                    ۶۲

۲-۶-۱-۵ مقاومت در مقابل پارگی                            ۶۲

۲-۶-۱-۶ مقاومت خمشی                                  ۶۳

فصل سوم : گوگرد در لاستیک

مقدمه                                               ۶۵

۳-۱ ولکانیزاسیون                                     ۶۶

۳-۱-۱ درجه ولکانیزاسیون                                  ۶۶

۳-۱-۲ مراحل ولکانیزاسیون                                 ۶۷

 

۳-۱-۳ تغییر خواص نسبت به درجه                            ۶۹

تاثیر افزایش دانسیته اتصالات عرضی                             ۷۴

۳-۲ اثر ساختمان اتصال عرضی                                   ۷۷

۳-۲-۱ نوع ساختمان اتصال عرضی                             ۷۷

۳-۲-۳ خواص مکانیکی                                       ۷۸

۳-۲-۴ رفتار فرسودگی حرارتی                                   ۷۹

۳-۲-۵ خواص دینامیکی                                  ۸۰

خواص بهینه در آمیزه های ولکانیزه شده                             ۸۲

۳-۳ سیستم های پخت                                        ۸۲

۳-۴ پخت گوگردی                                       ۸۳

دلایل ترجیح سیستم پخت گوگردی                              ۸۳

۳-۴-۱ گوگرد                                          ۸۵

۳-۴-۱-۱ گوگرد ولکانیزاسیون                                   ۸۵

۳-۴-۱-۲ درصد خلوص گوگرد                                  ۸۷

۳-۴-۲ مواد گوگرد دهنده                                   ۸۷

۳-۵ پخت پراکسیدی                                     ۹۰

۳-۵-۱ فواید پخت پراکسیدی                                 ۹۱

۳-۵-۲ معایب پخت پراکسیدی                                 ۹۲

۳-۶ روشهای پخت                                       ۹۲

۳-۶-۱ پخت غیرمداوم                                       ۹۳

۳-۶-۱-۱ قالبگیری                                     ۹۳

 

۳-۶-۱-۲ پخت گاز                                      ۹۳

۳-۶-۱-۳ پخت با غلاف سری                                   ۹۴

۳-۶-۲ پخت مداوم                                      ۹۴

۳-۶-۲-۱ پخت با روتوکیور                                  ۹۴

۳-۶-۲-۲ پخت در مایعات داغ                                ۹۵

۳-۶-۲-۳ پخت در بسترة ذرات داغ شناور                          ۹۵

۳-۷ آلوتروپ های گوگرد مورد استفاده در صنایع لاستیک                     ۹۵

فصل چهارم : بخش تجربی

۴-۱ دستگاهها و وسایل مورد استفاده                            ۹۹

۴-۲ نقطة ذوب گوگرد محلول                                 ۱۰۰

۴-۳ نقطة ذوب گوگرد نامحلول                                   ۱۰۰

۴-۴ تعیین مقدار گوگرد محلول در تولوئن                        ۱۰۱

۴-۵ تهیه گوگرد نامحلول از روش ذوب                            ۱۰۲

۴-۶ روش تعیین درصد گوگرد نامحلول                             ۱۰۳

۴-۷ بهینه کردن درصد گوگرد                                ۱۰۴

۴-۷-۱ اپتیمم کردن دما                                        ۱۰۴

۴-۷-۲ اپتیمم کردن دور همزن                                   ۱۰۵

۴-۷-۳ اپتیمم کردن درصد کاهندة کشش سطحی                       ۱۰۵

۴-۷-۴ اپتیمم کردن درصد پایدار کننده                              ۱۰۶

۴-۸ استخراج گوگرد نامحلول بدست آمده                          ۱۰۷

۴-۹ روغن پوشی گوگرد نامحلول بدست آمده                        ۱۰۸

۴-۱۰ تعیین میزان روغن گوگرد روغنی                            ۱۰۹

۴-۱۱ تهیه گرانول گوگرد نامحلول                               ۱۱۰

۴-۱۲ تهیه گوگرد نامحلول در مقیاس bench                         ۱۱۱

۴-۱۳تهیه گوگرد نامحلول در مقیاس پایلوت                       ۱۱۳

۴-۱۴ تهیه گوگرد نامحلول بوسیلة هیدرولیز                          ۱۱۵

۴-۱۵ بکارگیری گوگرد تهیه شده در ساخت آمیزه                       ۱۱۶

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

۵-۱ گوگرد نامحلول                                        ۱۱۹

۵-۲ تاثیر منفی شکفتگی بر خواص آمیزه                              ۱۲۳

۵-۳ گوگرد ، موهبت یا آفت                                 ۱۲۵

۵-۴ روشهای تهیه گوگرد نامحلول                            ۱۲۷

الف-سرد کردن سریع گوگرد مذاب                             ۱۲۷

ب-اکسیداسیون نافص                                        ۱۲۷

ج-هیدرولیز مستقیم                                        ۱۲۸

روش بکارگرفته شده در این پژوهش در هیدرولیز                       ۱۲۸

۵-۵ روش ذوب ، روشی کاملاً کاربردی                              ۱۳۰

۵-۶ مقایسة آمیزه های تهیه شده                                ۱۳۲

پیشنهادات                                           ۱۳۴

پیوست

منابع

مقدمه :

گوگرد به عنوان محصول جانبی صنایع نفت و گاز سالانه بیش از ۴۱ میلیون تن در سال طی فرآیند شیرین‌سازی تولید می شود . همچنین میزان تولید کل گوگرد در جهان رقمی بیش از ۶۴ میلیون تن در سال است . حائز اهمیت قرار گرفتن مسائل زیست محیطی از عوامل مؤثر در تولید گوگرد است . به همین خاطر برای جلوگیری از مشکلات زیست محیطی و همچنین به دلیل افزایش استحصال منابع نفت و گاز ، میزان تولید گوگرد رشدی صعودی خواهد داشت . ضمن اینکه مصرف این ماده نسبت به تولید آن کمتر است .

کشور ما با داشتن منابع نفت و گاز فراوان یکی از عمده ترین تولید کنندگان گوگرد در خاورمیانه است و سالانه بیش از ۵/۱ میلیون تن گوگرد تولید می کند که با راه اندازی فازهای جدید پالایشگاهها این رقم به ۵/۲ میلیون تن در سال خواهد رسید . مصرف سالانه کشور در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار تن در سال است . صادرات گوگرد نیز با توجه به کاهش قیمت گوگرد مقرون به صرفه نیست . بنابراین یافتن راههایی برای مصرف این ماده و یا تبدیل آن به موادی که دارای ارزش اقتصادی بیشتری باشند حائز اهمیت و توجه فراوان است .

تهیه گوگرد نامحلول از گوگرد معمولی می تواند یکی از راه حلهای این معضل باشد . گوگرد نامحلول بدلیل حساس نبودن حلالیت آن به کاهش دما می تواند جایگزین مناسبی برای گوگرد معمولی در صنایع لاستیک و همچنین تایر باشد . گوگرد معمولی حلالیستش در گسترة دمائی متفاوت است و با کاهش دما حلالیت آن کاهش می یابد . بنابراین با استفاده از گوگرد محلول در پخت آمیزه های لاستیکی با مشکلات عدیده ای از جمله پدیده سفیدک زدن یا شکفتگی مواجه می‌شویم . تنها راه حل مناسب برای جلوگیری از این مشکل استفاده از گوگرد نامحلول است که در این پژوهش به روشهای تهیه آن و همچنین روشهای کاربردی و نوین تهیه گوگرد نامحلول اشاره شود . با تولید این ماده با ارزش ضمن کاهش خسارات ناشی از مصرف گوگرد معمولی و همچنین افزایش کیفیت محصولات تولیدی می توان واردات آن را به کشور کاهش داد و حتی در آینده ای نزدیک با تولید متناسب با مصرف داخلی از واردات آن جلوگیری کرد .

چکیده

رایجترین سیستم پخت در آمیزه های لاستیکی پخت گوگردی است که علاوه بر اقتصادی بودن از تنوع زیادی برخوردار است و امکان دستیابی به محدودة گسترده ای از خواص را فراهم می‌کند. گوگرد با قرار گرفتن در بین زنجیر پلیمرها بین آنها اتصالات عرضی تشکیل میدهد و موجب تشکیل ساختار شبکه‌ای می شود . مشکل عدیده این سیستم پخت پدیده شکفتگی(blooming) گوگرد در آمیزه های لاستیکی است که این پدیده بااستفاده از گوگرد نامحلول بر طرف می شود. زیرا وابستگی حلالیت این نوع گوگرد در بستر پلیمری به دما بسیار نامحسوس است. قیمت بالای گوگرد نامحلول و وارداتی بودن آن مشکلاتی را برای صنایع لاستیک بوجود آورده است. روشهای مختلف ارائه شده برای تهیه گوگرد نامحلول در کشور، نیز به دلایل اقتصادی و یا مشکلات دستگاهی و یا مواد اولیه قابل اجرا نبوده‌اند.

در این پژوهش دو روش ، ذوب گوگرد معمولی و همچنین هیدرولیز  بعنوان روشی نوین ، در تهیه گوگرد نامحلول بکار برده شده است .

پروژه تهیة گوگرد پلیمری بعنوان عامل اصلی پخت در ساخت مصنوعات پلیمری

قیمت : 8500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]